MC Iceman Biography

Mc Iceman begon zijn carrière ongeveer 5 jaar geleden als MC bij het DJ-team Mixmasters (destijds in samenwerking met Ebon-E). Tijdens een gig in de club ‘The Millennium’ (Castricum) kreeg MC Iceman een plek aangeboden als resident. In de jaren dat hij als resident in Castricum werkte, werd hij vaak gevraagd voor privé feesten. Een manager van Escape Delux boekte MC Iceman voor een clubavond waar opkomend DJ-talent hun skillz konden tonen. Tijdens dat feest was iedereen zo enthousiast over hem dat hij direct werd gevraagd als resident voor de zaterdagavond.

MC Iceman werkt in 2 verschillende scènes. Aan de ene kant House met bekende DJ’s als Erick E, Roog, Raymundo en Gregor Salto. Aan de andere kant Urban waar hij vooral een speciale band heeft met Dj Irwan. Begonnen als goede vrienden leek het hen een goed idee om samen te gaan werken. Daardoor kreeg Iceman veel bekendheid in de Urban-scene en werd hij al snel gevraagd door DJ’s als DJ Flava, Original en kon hij zijn skillz laten zien in clubs door heel Nederland.

Samen met Dj Irwan is MC Iceman nu ook zijn naam aan het opbouwen in het buitenland. Het afgelopen jaar heeft hij samen met Dj Irwan gewerkt in clubs in Barcelona, llorett de Mar, Gran Canaria, Kopenhagen en Kuala Lumpur.

Het komend jaar wil MC Iceman er alles aan doen om zijn naam groot te maken en zoveel mogelijk te bereiken, zowel nationaal als internationaal. Zoals Dj Flava zegt: ‘Make me famous..’ Highlights: Dancevalley 2006/Blendid on the beach 2006/ Kuala Lumpur (Maleisië) Club Zouk


<< back to artists