!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Independent - Rishi Romero - Biography

Rishi Romero Biography

Als Rishi Romero in zijn jeugdjaren bevangen raakt van muziek en MTV, werkt hij in zijn vakantie hard om de nodig centjes bij elkaar te krijgen en zijn eerste draaitafels te kopen. Hij begint al snel de plaatselijke platenzaken af te lopen en terwijl hij elke sound van hip hop tot UK garage koopt, ontwikkelt langzamerhand een interesse in house.

Na een aantal jaren speedgarage en UK Garage gedraaid te hebben switched Rishi mede door het harder worden van de garage sound helemaal om naar house en is 1 van de eerste DJ's die het nu populaire latinhouse begint te draaien. In de loop der jaren levert dat hem genoeg erkenning op en zorgt ervoor dat hij niet alleen naast de top in Nederland wekelijks staat te draaien, maar ook naast internationale grootheden zoals Ron Carrol, Harry Choo Choo Romero, Stonebridge, Jose Nunez, Tom Novy en Eddie Amador geboekt wordt.

Naast deze optredens wordt hij ook het vaste gezicht van grote concepten als Ritmo, Kings of Latin, Superfreakz en verschijnt meer dan eens in de line ups van F*ckers, Nope is Dope, Zoetzaligheid, Gloss, Madhouse @ Dance Valley en Ahoy, Latin Village, Chocolatin, Latin Lovers, etc.

Op dit moment doet Rishi goede zaken met zijn producties, niet alleen halen alle producties waar hij bij betrokken is steevast de charts van de digitale download sites ook worden zijn tracks op menigeen mixcompilatie meegenomen!

2009 belooft nog groter te worden met releases op Samsobeats en Spinnin' recordings, optredens in binnen- en buitenland, op festivals en nog veel meer!

Check voor meer info:
www.rishiromero.hyves.nl
www.rishiromero.com


<< back to artists